Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Quest Συμμετοχών: Εκτακτη ΓΣ Στις 17/3 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά 2,30 ευρώ και την επιστροφή στους μετόχους σε είδος των μετοχών της BriQ Properties, καλείται να εγκρίνει η έκτακτη Γ.Σ. της Quest Συμμετοχών στις 17 Μαρτίου.

Quest Συμμετοχών: Εκτακτη ΓΣ Στις 17/3 για μείωση μετοχικού κεφαλαίου

Η εταιρία Quest Συμμετοχών καλεί τους μετόχους της σε έκτακτη γενική συνέλευση την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 και ώρα 12.00, στα γραφεία της έδρας της, οδός Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα Αττικής, για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:

1. Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου με μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών κατά 2,30 € ανά μετοχή και επιστροφή στους μετόχους σε είδος των μετοχών της εταιρείας «BriQ Properties Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία” - Τροποποίηση του άρθρου 5, παρ. 1, του Καταστατικού που αφορά στο Μετοχικό Κεφάλαιο - Παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το Δ.Σ. της Εταιρείας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.

2. Επέκταση του σκοπού της Εταιρείας στη διαχείριση και συντήρηση ακινήτων τρίτων - Τροποποίηση άρθρου 4 του Καταστατικού της Εταιρείας.

3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται την 31η Μαρτίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, Αργυρουπόλεως 2Α, Καλλιθέα, σε επαναληπτική γενική συνέλευση στην οποία έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου οι μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της εταιρίας κατά την έναρξη της 27ης Μαρτίου 2017 (ημερομηνία καταγραφής).

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v