Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εταιρικό ομόλογο περίπου 50 εκατ. σχεδιάζει η Sunlight του ομίλου Γερμανού

Η γνωστή εταιρεία παραγωγής συστημάτων αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, έκδοση εταιρικού ομολόγου, το ύψος του οποίου θα κινηθεί περίπου στα 50 εκατ. ευρώ.

Εταιρικό ομόλογο περίπου 50 εκατ. σχεδιάζει η Sunlight του ομίλου Γερμανού

Την έκδοση εταιρικού ομολόγου, το ύψος του οποίου θα κινείται στα 50 περίπου εκατομμύρια ευρώ, σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, η Sunlight, εταιρεία του ομίλου Γερμανού.

Το Euro2day.gr ρώτησε επισήμως την εταιρεία για το θέμα και η διευθύντρια επικοινωνίας Ανθή Τροκούδη απάντησε ότι «η εταιρεία εξετάζει κάθε εργαλείο και ενδεχόμενο που θα μπορούσε να τη βοηθήσει στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων και είναι διαθέσιμο στην αγορά».

Τα παραπάνω αποτελούν ένα ακόμα δείγμα της κινητικότητας που επικρατεί στον χώρο των εταιρικών ομολόγων και την οποία κατέγραψε το Euro2day.gr. Ηδη χθες έγινε γνωστό ότι ο ΟΠΑΠ προγραμματίζει έκδοση εταιρικού ομολόγου της τάξης των 100-200 εκατ. ευρώ.

Χρηματιστηριακοί παράγοντες σημειώνουν χαρακτηριστικά ότι «αν ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην οικονομία, τότε ο θεσμός των εταιρικών ομολόγων θα μπορούσε κάλλιστα να αναπτυχθεί σημαντικά».

H Sunlight διανύει την τρίτη της δεκαετία στην ελληνική και διεθνή αγορά, σχεδιάζοντας, παράγοντας και διανέμοντας συστήματα αποθήκευσης και διάθεσης ενέργειας. Συγκαταλέγεται σήμερα μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών προϊόντων και συστημάτων ενέργειας στον κόσμο, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε τομείς με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις όπως Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα και Μεταφορές, Τηλεπικοινωνίες, Κατασκευές, Πληροφορική, Έργα Υποδομής και Άμυνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v