Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παράταση μίας εβδομάδας από ΔΕΗ για τη «2η ευκαιρία»

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την παράταση του ευνοϊκού μέτρου κατά μία εβδομάδα, κατόπιν παραίνεσης και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, μετά και τις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν νωρίτερα.

Παράταση μίας εβδομάδας από ΔΕΗ για τη «2η ευκαιρία»

Παράταση ανακοίνωσε η ΔΕΗ στην προθεσμία ένταξης στο Πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία», σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνοντας σχετικές πληροφορίες του Euro2day.gr.

Η Επιχείρηση ανακοίνωσε την παράταση του ευνοϊκού μέτρου κατά μία εβδομάδα, ως την Παρασκευή 10 Μαρτίου, κατόπιν παραίνεσης και του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, μετά τις τεράστιες ουρές που δημιουργήθηκαν νωρίτερα στα υποκαταστήματα της Επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα αφορά σε όσους πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο Πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε.

Η ανακοίνωση της ΔΕΗ 

Η ΔΕΗ παρατείνει εκ νέου την προθεσμία ένταξης στο Πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία» έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017.

Αναλυτικότερα, όσοι πελάτες είχαν ρυθμίσει την οφειλή τους εντασσόμενοι στο Πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά στην πορεία δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, θα έχουν ευκαιρία επανένταξης στο πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνοντας και το τρέχον ποσό της οφειλής τους, με σχετική αίτηση μέχρι και τις 10.03.2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v