Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Credicom: Θωμόπουλος και Σακελλαρίου το διοικητικό δίδυμο

Ο Άνθιμος Θωμόπουλος αποτελεί και επίσημο το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας με την Αν. Σακελαρίου να αποτελεί το έτερο εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Credicom: Θωμόπουλος και Σακελλαρίου το διοικητικό δίδυμο

Δραστικές αλλαγές επήλθαν στο διοικητικό συμβούλιο της Credicom, ως αποτέλεσμα της μεταβίβασης της από τον όμιλο Credit Agricole στην Atlas Merchant Capital.

Όπως προκύπτει από την εταιρική ιστοσελίδα, ο κ Άνθιμος Θωμόπουλος αποτελεί και επίσημο το νέο διευθύνοντα σύμβουλο της τράπεζας με την κα Αν. Σακελαρίου να αποτελεί το έτερο εκτελεστικό μέλος του Δ. Σ Οι δύο τους αποτελούν και τα υπεύθυνα πρόσωπα ενώπιον της Τράπεζας της Ελλάδος.

Τη θέση του μη εκτελεστικού προέδρου ανέλαβε ο Matthew Dewitt Hansen, μέλος της επενδυτικής επιτροπής της Atlas και πρώην partner της Cerberus Capital. O Matthew Dewitt Hansen ανέλαβε και πρόεδρος στις Επιτροπές Αποδοχών και Διαχείρισης Κινδύνου.

Μη εκτελεστικά μέλη ανέλαβαν ο David I. Schamis, συνιδρυτής της Atlas, o Timothy Kacani, COO&CFO της Atlas και ο John Sims Sawyer. Ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος παρέμεινε ο κ. Δ. Πασσάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v