Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Seanergy Maritime: Συμφωνία με τράπεζες για τις ρήτρες στα δάνεια

Η ναυτιλιακή επισημαίνει ότι θα είναι ενήμερη με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις κάτω από τις δανειακές της συμβάσεις μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Seanergy Maritime: Συμφωνία με τράπεζες για τις ρήτρες στα δάνεια

Σε συμφωνία με τέσσερις τράπεζες για προληπτική αναβολή και άρση της εφαρμογής των κυριότερων χρηματοοικονομικών της ρητρών ήλθε η ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή και εισηγμένη στον Nasdaq Seanergy Maritime Holdings.

Οπως επισημαίνει η εταιρία, βάσει των συμφωνιών που υπογράφηκαν, θα είναι ενήμερη με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις κάτω από τις δανειακές της συμβάσεις μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Η εταιρεία δηλώνει ότι είναι απολύτως ενήμερη προς τις υποχρεώσεις της και δεν έχει παραβιάσει καμία χρηματοοικονομική ρήτρα των δανείων της.

Ο κ. Σταμάτης Τσαντάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μία ακόμα σημαντική συμφωνία με τις τράπεζές μας επιτυγχάνοντας, προληπτικά, την αναβολή εφαρμογής των κυριότερων χρηματοοικονομικών μας ρητρών μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2018.

Η παραπάνω συμφωνία, προσδίδει σημαντική ευελιξία στη εκτέλεση του επιχειρησιακού μας σχεδίου, ιδιαίτερα κατά την τρέχουσα περίοδο όπου παρατηρείται σημαντική άνοδος τόσο της ναυλαγοράς όσο και των αξιών των πλοίων ξηρού φορτίου, καθώς προσδοκούμε να αυξήσουμε το μέγεθος του στόλου μας και να προσθέσουμε αξία στους μετόχους μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v