Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Αισιόδοξα μηνύματα από τις επαφές στο Ριάντ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και σημαντικούς επιχειρηματίες της Σ. Αραβίας, με τους τελευταίους να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον ιατρικό τουρισμό.

Euromedica: Αισιόδοξα μηνύματα από τις επαφές στο Ριάντ

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία του Ομίλου EUROMEDICA στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ της Σ. Αραβίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο διάστημα 20-22 Φεβρουαρίου, σημειώνει η εταιρία. 

Στην αποστολή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Π. Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς, ο Αναπλ/τής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλος, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έ. Κουντουρά, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ε. Αποστόλου και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Π. Κουρουμπλής.

Το «παρών» στην επιχειρηματική αποστολή έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της EUROMEDICA, κ. Σ. Κοτρώτσιος, και η κα. Β. Πάκα, Director, International Marketing του Ομίλου, οι οποίοι συμμετείχαν στην επίσημη αποστολή μαζί με άλλους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικότητας από κλάδους της οικονομίας με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές, όπως τα τρόφιμα, οι ΑΠΕ, το real estate και ο ιατρικός τουρισμός.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη και σημαντικούς επιχειρηματίες της Σ. Αραβίας, με τους τελευταίους να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επενδύσεις στον ιατρικό τουρισμό.

Ο κ. Σ. Κοτρώτσιος εκφράζοντας την ικανοποίησή του σχετικά με τα αποτελέσματα της επίσκεψης δήλωσε:
“Είναι σημαντικό το γεγονός ότι, παρά τη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία για την χώρα μας, αλλά και την αβεβαιότητα που επικρατεί σε διεθνές επίπεδο, το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα παραμένει αυξημένο. Επαφές όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν στο Ριάντ ανοίγουν νέες προοπτικές τόσο για ελληνικές εταιρείες με σημαντική παρουσία, όσο και για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας. Τα μηνύματα από τις συναντήσεις με εκπροσώπους ισχυρών επενδυτικών funds είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v