Νέα συνεργασία στα τρόφιμα για τον όμιλο Κώστα Παπαέλληνα

Εταιρία του ομίλου ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των ιταλικών προϊόντων ρυζιού Riso Gallo.

Νέα συνεργασία στα τρόφιμα για τον όμιλο Κώστα Παπαέλληνα

Την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή των φημισμένων Ιταλικών προϊόντων ρυζιού RISO GALLO ανέλαβε η εταιρεία Κωνσταντίνος Χατζηθανασίου Ε.Π.Ε., μέλος του Ομίλου εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα.

Η Riso Gallo είναι μία Ιταλική Εταιρεία με σημαντική ιστορία 160+ ετών και μοναδική τεχνογνωσία στην παραγωγή προϊόντων ρυζιού, με εξειδίκευση στα ριζότο.

Πρόκειται για την 1η εταιρεία στην Ιταλία που χρησιμοποίησε μεθόδους οπτικής ταξινόμισης, το 1ο εργοστάσιο ολοκληρωμένης, συνεχούς ροής, υγροθερμικής επεξεργασίας ρυζιού, τον 1ο και μόνο Ορυζόμυλο, εξοπλισμένο με Εσωτερικό Πρότυπο Ερευνητικό Κέντρο με αποκλειστικούς πόρους Έρευνας και Ανάπτυξης στο οποίο εκτός των πολλαπλών αυστηρών ποιοτικών ελέγχων, διεξάγονται Panels γευστικών δοκιμών 2 φορές την εβδομάδα, για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις σημερινές & μελλοντικές τάσεις της αγοράς.

Το Riso Gallo είναι το Νο 1 Brand στην Ιταλία, και με σημαντική παρουσία σε 77 χώρες παγκοσμίως.

Η εξειδίκευση Riso Gallo στα αυθεντικά Ιταλικά ριζότο από το 1856 και η προτίμηση των προϊόντων που φέρουν την υπογραφή Riso Gallo από φημισμένους σεφ σε όλο τον κόσμο, έχει οδηγήσει στην ειδική έκδοση «Guida Gallo» αφιερωμένη αποκλειστικά στο Risotto. Περιλαμβάνει τα «101 καλύτερα ριζότο στο κόσμο» από φημισμένους σεφ & νέους σεφ που διαγωνίζονται κάθε χρόνο, προκειμένου η δημιουργία τους να βραβευθεί και να περιληφθεί στην εξαιρετική αυτή έκδοση.

H εταιρεία Χατζηαθανασίου λανσάρει στην Ελληνική αγορά την Best Seller σειρά Riso Gallo RISOTTO PRONTO που αποτελεί την καθημερινή, γρήγορη και εύκολη λύση για την παρασκευή ενός νοστιμότατου αυθεντικού Ιταλικού Risotto σε 5 διαφορετικές γευστικές ποικιλίες που ετοιμάζονται σε 12 μόλις λεπτά (4 τυριά, σαφράν, μανιτάρια porcini, σπαράγγια, τρούφα) και το special μαύρο ρύζι Venere, μία εξαιρετική ποικιλία ρυζιού, ολικής άλεσης, με ένα φυσικό βαθύ καφέ-μαύρο χρώμα, το οποίο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος απελευθερώνει μία χαρακτηριστική μυρωδιά σανταλόξυλου & φρεσκοψημένου ψωμιού! Με καταγωγή από την Κίνα, το ρύζι Venere καλλιεργείται σήμερα και στην Ιταλία, στη κοιλάδα του Πάδου.

Είναι γνωστό ως «το απαγορευμένο ρύζι του αυτοκράτορα», καθώς φημίζεται ότι καταναλωνόταν αποκλειστικά από τους Κινέζους Αυτοκράτορες, οι οποίοι το επέλεγαν για τις θρεπτικές & αφροδισιακές του ιδιότητες.

Το Riso Gallo Venere έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα (φώσφορο & μαγνήσιο) τα οποία είναι ευεργετικά για την υγεία ενώ χάρη στην υγροθερμική του επεξεργασία (Parboiled) μαγειρεύεται σε μόλις 18’ και αποτελεί την ιδανική πρόταση για όσους θέλουν να προσθέσουν μία επιπλέον πινελιά πρωτοτυπίας σε ένα θρεπτικό πιάτο ρυζιού.

Ο τζίρος του Ομίλου Εταιρειών Κώστα Παπαέλληνα ξεπερνά τα 80.000.000€, ενώ όπως αναφέρει, συνεχίζει να επενδύει επιτυχώς σε Ελλάδα και Κύπρο, προς στρατηγικά στοχοποιημένες κατηγορίες – όπως ήταν και παραμένει να είναι το τρόφιμο – και προς αξιόλογες εταιρείες του χώρου, με στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας στους Έλληνες και Κύπριους καταναλωτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus