Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα καταστήματα σε Νέα Ιωνία και Τρίκαλα για την Κωτσόβολος

Πλέον τα καταστήματα βρίσκονται σε μεγαλύτερους χώρους, όπου θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν και προβάλλουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων στους πελάτες, σημειώνει η εταιρία.

Νέα καταστήματα σε Νέα Ιωνία και Τρίκαλα για την Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος ανανεώνει το δίκτυο καταστημάτων της, εντός και εκτός Αττικής. Σε αυτό το πλαίσιο, οι περιοχές των Τρικάλων και της Νέας Ιωνίας απέκτησαν νέα καταστήματα Κωτσόβολος, ενώ μεγάλη ανακαίνιση έγινε στο κατάστημα της Πρέβεζας.

Οπως επισημαίνει η εταιρία, πλέον τα καταστήματα βρίσκονται σε μεγαλύτερους χώρους, όπου θα μπορέσουν να φιλοξενήσουν και προβάλλουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων στους πελάτες, καθώς και να εστιάσουν στις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε καταναλωτή.

Τα νέα καταστήματα είναι τα εξής:

Το νέο κατάστημα της Κωτσόβολος στα Τρίκαλα αποτελεί ορόσημο για την περιοχή, καθώς βρίσκεται πια στην καρδιά της πόλης, στην οδό Κολοκοτρώνη 1 & Πτολεμαίου. Το κατάστημα διαθέτει ένα χώρο 818 τ.μ., καθώς και ένα καταρτισμένο δυναμικό 20 ατόμων.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Ιωνίας εδώ και 29 χρόνια. Σήμερα, μεταφέρεται σε νέο χώρο 1.427τ.μ. στην οδό Ιφιγενείας 7 & Πευκών στα όρια των δήμων Νέας Ιωνίας και Μεταμόρφωσης.

Πρόσφατα, ανακαινίστηκε και το κατάστημα του δικτύου Κωτσόβολος στην Πρέβεζα στην οδό Κωστή Παλαμά 24 που λειτουργεί στην περιοχή από το 2008, μέσω του συστήματος της δικαιόχρησης – franchising. Το κατάστημα 474 τ.μ. βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v