Μια αποκλειστική συνεργασία του Euro2day.gr

Τριπλή διάκριση για τη Nova στα φετινά Ermis Awards

Τρία βραβεία κέρδισε η Nova στη φετινή διοργάνωση για την επικοινωνία "Ermis Awards 2016". Στο επίκεντρο η corporate ταινία "Θαύμα" η οποία κέρδισε το "Βραβείο Κοινού" και το "Ermis Silver".

Τριπλή διάκριση για τη Nova στα φετινά Ermis Awards

Μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις της φετινής διοργάνωσης για την επικοινωνία «Ermis Awards 2016» και άλλα δύο βραβεία κατέκτησε φέτος η Nova

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την Corporate ταινία «ΘΑΥΜΑ» κατέκτησε μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις του θεσμού, το Βραβείο Κοινού. Η ταινία "που εισήγαγε τη νέα τοποθέτηση του brand Nova ως συνώνυμου της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας, κέρδισε την αγάπη και τη μεγάλη εκτίμηση του κοινού, που την ανέδειξε στην πρώτη θέση μεταξύ 16 υποψηφιοτήτων. Παράλληλα, η ίδια ταινία βραβεύτηκε και με Ermis Silver στην κατηγορία Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών. Την εξαιρετική δημιουργική ιδέα που έγινε ταινία και χάρισε στη Nova δύο Ermis Awards, υπογράφει η OMIKRON GROUP ενώ την παραγωγή της ταινίας υλοποίησε η Bright Shoe. Η τρίτη διάκριση της Nova ήρθε με το Ermis Gold, για την digital καμπάνια “Game of Thrones VI/Winter Has Come” στην κατηγορία Digital Media που επιμελήθηκε η Tempo OMD Hellas".

Τα Ermis Awards "αποτελούν τον μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα και διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος. Στην κορυφαία διοργάνωση του χώρου, παρευρίσκονται κάθε χρόνο περισσότερα από 2.500 άτομα από το χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας, των διαφημιζομένων πελατών και των ΜΜΕ".

Σε σχετική δήλωσή του ο Retail Marketing Director της Forthnet, κ. Διονύσης Τσίτος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το Βραβείο Κοινού στα φετινά Ermis Awards αναδεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού στο brand Nova. Η διαχρονική εκτίμηση της αγοράς στις αξίες της Nova επιβεβαιώνεται τόσο από την ανάδειξη πριν δύο χρόνια της γνωστής καμπάνιας με τον «Κλεφτοκοτά», ως η καλύτερη διαφήμιση της τελευταίας 25ετίας, αλλά και από την φετινή μας τριπλή βράβευση, που δείχνει ότι το «ΘΑΥΜΑ» της Nova συνεχίζεται».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus