Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε στην Gulfood στο Ντουμπάι

Παρουσίασε τη σειρά O’Soul που αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρίας στα ποτά χωρίς αλκοόλ με βάση τη βύνη.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε στην Gulfood στο Ντουμπάι

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμμετείχε για δεύτερη χρονιά στη Gulfood 2017, τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Μ. Ανατολής, ενώ για πρώτη φόρα παρουσίασε προϊόν αποκλειστικά για τις ανάγκες της αγοράς της Μέσης Ανατολής. Η σειρά O’Soul -σε 7 διαφορετικές γεύσεις- αποτελεί τη νέα πρόταση της εταιρίας στα ποτά χωρίς αλκοόλ με βάση τη βύνη.

H έκθεση πραγματοποιήθηκε από 26 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου και αποτελεί μία από τις πλέον μεγάλες διεθνείς εκθέσεις στον τομέα των μη αλκοολούχων ποτών και τροφίμων με 5.000 εκθέτες και 95.000 επισκέπτες σε 100.000 τμ. εκθεσιακού χώρου. Τα ποτά βύνης στη Μέση Ανατολή είναι μια αγορά, η οποία από το 2010 στο 2015 έχει σχεδόν διπλασιαστεί από τα 563 εκ. λ. στα 1.075 εκ. λ. με μεγαλύτερες αγορές αυτές του Ιράν, της Αιγύπου και της Σαουδικής Αραβίας.

Η γενική ιδέα πίσω από τον σχεδιασμό της σειράς O’Soul (από την αραβ./περσ. λέξη osoul=αρχές/προέλευση) είναι, αντίθετα με τον ανταγωνισμό, ο εναγκαλισμός της πολιτιστικής ταυτότητας της ευρείας Μέσης Ανατολής – μίας ταυτότητας που γαστρονομικά φέρει πολλά κοινά στοιχεία με την αντίστοιχη Ελληνική.

Αντί σε χημικά αρώματα, η σειρά O’Soul βασίζεται σε συμπυκνωμένο φυσικό χυμό φρούτων και αρτεσιανό νερό από τις πηγές του Παρνασσού και αντί για εισαγόμενες γεύσεις όπως ο ανανάς και το μάνγκο, υπογραμμίζονται οι γεύσεις από την παράδοση της Μέσης Ανατολής, όπως το ρόδι και ο συνδυασμός τριαντάφυλλο-αμύγδαλο. Επίσης, η σειρά O’Soul είναι ελεύθερη γλουτένης και αποτελεί την μοναδική πρόταση premium μάρκας στον χώρο των ποτών βύνης στην Μέση Ανατολή.

Σχεδιαστικά η σειρά O’Soul δημιουργήθηκε σε συνεργασία με έναν καταξιωμένο Σαουδάραβα σχεδιαστή η οποία εμπνέεται και αναδεικνύει τη φιλοσοφία του μεσανατολικού design.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v