Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 3 Απριλίου οι δεσμευτικές

Η μικρή παράταση ζητήθηκε από έναν εκ των ενδιαφερομένων ώστε να υπάρξει ευχέρεια χρόνου για να αξιολογηθούν πτυχές του σχεδίου σύμβασης πώλησης και του πλάνου αποκλειστικής συνεργασίας στο bancassurance.

Εθνική Ασφαλιστική: Στις 3 Απριλίου οι δεσμευτικές

Μικρή παράταση για τη Δευτέρα, 3 Απριλίου πήρε η υποβολή δεσμευτικών προσφορών για τουλάχιστον 75% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Ασφαλιστικής, μετά από σχετικό αίτημα ενός εκ των τεσσάρων ενδιαφερομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μικρή παράταση ζητήθηκε από έναν εκ των τριών Κινέζων ενδιαφερομένων προκειμένου να υπάρξει ευχέρεια χρόνου για να αξιολογηθούν συγκεκριμένες πτυχές του σχεδίου σύμβασης πώλησης και του σχεδίου σύμβασης αποκλειστικής συνεργασίας στο bancassurance.

Τις προηγούμενες ημέρες η Εθνική ανέβασε στο data room τόσο το σχέδιο σύμβασης μεταβίβασης όσο και το σχέδιο σύμβασης τραπεζοασφαλιστικών εργασιών. Η τελευταία προβλέπει αποκλειστική συνεργασία της ασφαλιστικής υπό τον νέο αγοραστή με την Εθνική Τράπεζα για μια 10ετία, με δυνατότητα επέκτασης για άλλα 5 έτη με προκαθορισμένη προμήθεια.

Οι ενδιαφερόμενοι, που συνεχίζουν να διεκδικούν την Εθνική Ασφαλιστική, έχουν περιορισθεί μετά τη σιωπηρή αποχώρηση της Apollo και ενός κινεζικού fund στους εξής: Η κινεζική Fosun, η κοινοπραξία J. Calamos - Exingroup, και οι κινεζικές εταιρείες Wintime και Gongbao.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v