Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forever 21: Επένδυση 3 εκατ. ευρώ για το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Γρήγορη ανάπτυξη σε Ελλάδα και εξωτερικό σχεδιάζει η Teren Management Europe, η οποία είναι master franchisee της φίρμας για 12 αγορές της Ευρώπης. Σε συνεργασία και με developers η επέκταση. Επόμενος σταθμός η Κύπρος.

Forever 21: Επένδυση 3 εκατ. ευρώ για το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα

Εγκαίνια στην Αθήνα πραγματοποιεί το Σάββατο το πρώτο κατάστημα Forever 21 στην οδό Ερμού, το οποίο φιλοξενείται σε κτίριο ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού.

Για την ανακατασκευή και προετοιμασία του κτιρίου, το οποίο διαθέτει 2.500 τ.μ. ωφέλιμου εμπορικού χώρου σε τέσσερις ορόφους, απαιτήθηκε επένδυση 7 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 4 εκατ. ευρώ κατέβαλε η πλευρά Γερμανού και 3 εκατ. ευρώ η πλευρά της Τeren Management Europe, η οποία έχει αναλάβει το master franchise της Forever 21 για 12 ευρωπαϊκές χώρες.

H Teren Management Europe, εταιρεία ελληνικών συμφερόντων με έδρα τη Βουλγαρία, διαχειρίζεται ήδη 10 καταστήματα της Forever 21 σε διάφορες χώρες όπου έχει την ευθύνη ανάπτυξης της φίρμας.

Έως το τέλος του 2017, η διοίκησή της εκτιμά ότι θα διαθέτει 25 καταστήματα σε διάφορες χώρες, ανεβάζοντας ρυθμούς στην επέκταση του δικτύου.

Μάλιστα, μετά τα εγκαίνια στην Αθήνα, το Σάββατο, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα Forever 21 στην Κύπρο σε συνεργασία με τον όμιλο Σιακόλα.

Με συνεργασία θα αναπτύξει το δίκτυό της και σε τέσσερις χώρες της βαλκανικής (Σερβία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Κόσοβο), όπου είναι ένα από τα επόμενα βήματα επέκτασής της.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v