Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινούν τα εικονικά παιχνίδια στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Σε περίπου 500 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ξεκινά το "Πάμε Στοίχημα Virtual Football" από αύριο. Μετά το Πάσχα θα βρίσκονται σχεδόν στο σύνολο του δικτύου τα "εικονικά τυχερά παιχνίδια".

Ξεκινούν τα εικονικά παιχνίδια στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ
«Ντεμπούτο» κάνει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το "Πάμε Στοίχημα Virtual Football", το πρώτο προϊόν μίας νέας σειράς «εικονικών τυχερών παιχνιδιών» της Inspired Gaming, που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ.

Το νέο παιχνίδι ήδη ξεκίνησε τη λειτουργία του από την Τρίτη πιλοτικά σε 91 πρακτορεία ΟΠAΠ και αύριο μπαίνουν σε λειτουργία επιπλέον 398. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μετά το Πάσχα τα virtual παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στην πλειονότητα του δικτύου. Το Virtual Football είναι ένα δημοφιλές προϊόν παγκόσμιου κύρους, που παίζεται διεθνώς και αναμένεται να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία τόσο στον ΟΠAΠ όσο και το δίκτυο των πρακτορείων του. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. και αποτελεί μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού. Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε 5 λεπτά με σχολιασμό από τον κορυφαίο Έλληνα sportscaster Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ο ΟΠAΠ αναμένεται να εισαγάγει στην ελληνική αγορά και άλλα Virtual παιχνίδια της Inspired, τα οποία είναι πολύ δημοφιλή στο εξωτερικό. Υπενθυμίζεται πως τον Σεπτέμβριο του 2016 ο ΟΠAΠ ανακοίνωσε τη στρατηγική του συνεργασία με την Inspired Gaming, που εξειδικεύεται στην παραγωγή νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών. Η συμφωνία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκόσμιου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v