Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Laky: Θα επανακάμψει η παραγωγή μετά την πυρκαγιά

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής σκυλοτροφών/γατοτροφών στο 12ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Άρτας-Πρέβεζας και έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Laky: Θα επανακάμψει η παραγωγή μετά την πυρκαγιά

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Laky, αλλά εκφράζεται η πεποίθηση ότι θα επανέλθει γρήγορα η παραγωγή ζωωτροφών. 

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία αναφέρει ότι «τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου 2017, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις εγκαταστάσεις της μονάδας παραγωγής σκυλοτροφών/γατοτροφών LAKY Α.Ε., στο 12ο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Άρτας-Πρέβεζας η οποία έλαβε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις προκαλώντας σοβαρές ζημιές στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Οι προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι του Πυροσβεστικού Σώματος είχαν ως αποτέλεσμα να περιορισθεί η φωτιά και να μην επεκταθεί στις μονάδες παραγωγής και αποθήκευσης των αλλαντικών ΒΙ.Κ.Η. που στεγάζονται στον ευρύτερο χώρο. Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέδραμαν στις ενέργειες κατάσβεσης και είμαστε ευγνώμονες που δεν τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

Από την επόμενη κιόλας μέρα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, αισιοδοξώντας ότι θα επανέλθουμε άμεσα στην παραγωγή petfoods υψηλής ποιότητας LAKY».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v