Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Σε εικονικά παιχνίδια ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίζουν οι παίκτες σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία, ενώ ακολουθούν μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες. Μέχρι το τέλος Απριλίου τα virtual games σε όλα τα πρακτορεία.

Σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Προχωρά το σχέδιο του ΟΠΑΠ για την ταχεία εγκατάσταση των «εικονικών παιχνιδιών» (virtual games) στα πρακτορεία, ώστε «να δίνουν το στίγμα της σημαντικής αναβάθμισης προϊόντων και υπηρεσιών στο δίκτυο της εταιρείας».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football, το πρώτο προϊόν της νέας σειράς των «εικονικών» τυχερών παιχνιδιών της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ, αναπτύχθηκε σε χρόνο-ρεκόρ (η πιλοτική λειτουργία του έγινε στις 4 Απριλίου σε 91 πρακτορεία) και πλέον διατίθεται σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία σε όλη τη χώρα. Βάσει του σχεδιασμού της εταιρείας, έως το τέλος του μήνα οι παίκτες θα βρίσκουν τα virtual παιχνίδια σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Το ενδιαφέρον των παικτών «είναι αυξημένο καθώς, όπως παγκοσμίως, έτσι και στη χώρα μας το virtual football έχει το δικό του δυναμικό κοινό, καθώς πρόκειται για μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε πέντε λεπτά και μάλιστα με σχολιασμό από τον κορυφαίο sportscaster Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Το ενδιαφέρον των παικτών μελλοντικά δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα virtual γεγονότα όπως μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες.

Τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ «έχουν τη σφραγίδα της Inspired Gaming, κορυφαίου διεθνή παρόχου νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκόσμιου επιπέδου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v