Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τους πρώτους Κινέζους τουρίστες κρουαζιέρας υποδέχτηκε ο ΟΛΠ

Η διακίνηση επιβατών κρουαζιέρας του λιμανιού τώρα είναι περίπου 1 εκατ. τον χρόνο, ενώ ο βραχυπρόθεσμος σκοπός μας είναι να την αυξήσουμε μέχρι 1,5 εκατ. και ο μακροπρόθεσμος στα 3 εκατομμύρια», δηλώνει ο Cpt. Fu Chengqiu.

Τους πρώτους Κινέζους τουρίστες κρουαζιέρας υποδέχτηκε ο ΟΛΠ

Η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε., με επικεφαλής τον Δ/ντα Σύμβουλο Cpt. Fu Chengqiu κα τον Δ/ντα Σύμβουλο της Celestyal Cruises κ. Κυριάκο Αναστασιάδη υποδέχθηκαν σε ειδική εκδήλωση την πρώτη ομάδα 250 Κινέζων τουριστών στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, σε ένα ταξίδι κρουαζιέρας από τον Πειραιά στα ελληνικά νησιά.

Πρόκειται για μία εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική, στην προσπάθεια που καταβάλλει η νέα διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. για το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς κρουαζιέρας στη Μεσόγειο, στόχος που υποστηρίζεται και από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν αναληφθεί το τελευταίο διάστημα πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του home porting και την ενίσχυση του λιμένος Πειραιά στη διεθνή βιομηχανία κρουαζιέρας.

Όπως δήλωσε ο Cpt. Fu Chengqiu, «ευχαριστούμε θερμά τη Celestyal Cruises για την παραγωγική συνεργασία και την εμπιστοσύνη στο λιμάνι του Πειραιά. Η ανάπτυξη του Πειραιά ως λιμανιού αφετηρίας κρουαζιέρας είναι πολύ σημαντική τόσο για την τοπική όσο και για την εθνική οικονομία. Για τον λόγο αυτό σχεδιάζουμε την αναβάθμιση των υποδομών και υπηρεσιών κρουαζιέρας, ώστε να αναδείξουμε τις μεγάλες δυνατότητες του λιμένος Πειραιά».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η διακίνηση επιβατών κρουαζιέρας του λιμανιού τώρα είναι περίπου 1 εκατ. τον χρόνο, ενώ ο βραχυπρόθεσμος σκοπός μας είναι να την αυξήσουμε μέχρι 1,5 εκατ. και μακροπρόθεσμος στα 3 εκατομμύρια».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v