Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοιξε το πρώτο κατάστημα outlet στην Ελλάδα η Guess

Η επώνυμη μάρκα με έδρα στο Λος Άντζελες σχεδιάζει να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Mall στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ανοιξε το πρώτο κατάστημα outlet στην Ελλάδα η Guess

Τον Μάρτιο του 2017, η GUESS ίδρυσε μια νέα θυγατρική στην Ελλάδα, προκειμένου να ενισχύσει τη στρατηγική της αναφορικά με τη διατήρηση ισχυρού άμεσου ελέγχου επί της ανάπτυξης της επώνυμης μάρκας στην Ευρώπη.

Στις 19 Μαΐου 2017, η επώνυμη μάρκα άνοιξε το πρώτο κατάστημα outlet διατηρώντας τον άμεσο έλεγχο επ' αυτού στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Designer Outlet στην Αθήνα. Η επώνυμη μάρκα με έδρα στο Λος Άντζελες σχεδιάζει να ανοίξει άλλο ένα κατάστημα στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos Mall στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η μάρκα GUESS έχει παρουσία στην ελληνική αγορά από το 1998, λειτουργώντας στην επικράτεια βάσει ενός μοντέλου διανομέων. «Το άνοιγμα της Ελλάδας ως άμεσης αγοράς είναι ένα θεμελιώδες βήμα προκειμένου να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της επωνυμίας μας και να κάνουμε τη μάρκα GUESS ακόμα πιο προσιτή στους Έλληνες καταναλωτές, μέσω μιας ξεκάθαρης και ισχυρής παρουσίασης και ποικιλίας προϊόντων, σύμφωνα με τη στρατηγική για την επωνυμία μας», δήλωσε ο Victor Herrero, διευθύνων σύμβουλος της Guess? Inc.

Ο διευθύνων σύμβουλος δήλωσε στη συνέχεια ότι «η Ελλάδα είναι αγορά στρατηγικής σημασίας για την επωνυμία μας. Είναι ένας διαχρονικός διεθνής τουριστικός προορισμός και είναι επιτακτικής σημασίας για εμάς να επενδύσουμε και να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες και πλέον πολυσύχναστες τοποθεσίες λιανικής πώλησης, προκειμένου να παρουσιάσουμε μια πραγματική εικόνα lifestyle που συνάδει με αυτό που προτείνει η επωνυμία μας».

Κατά την 28η Ιανουαρίου 2017, η GUESS και οι συνεργάτες της διαχειρίζονταν 1.680 καταστήματα σε 100 χώρες. Η εταιρεία σχεδιάζει το άνοιγμα 60 ακόμη καταστημάτων στην Ευρώπη το 2017, εστιάζοντας την εξάπλωσή της σε αγορές όπου δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη παρουσία, όπως στη Ρωσία, την Τουρκία και τη Βόρεια Ευρώπη.

Παράλληλα με την εξάπλωσή της στον τομέα της λιανικής, η GUESS συνεχίζει την ανάπτυξη της δραστηριότητάς της στον τομέα της χονδρικής στην Ελλάδα με ένα shop-in-shop στο πολυκατάστημα Attica στην Αθήνα και τη διανομή ενδυμάτων, αξεσουάρ, υποδημάτων και προϊόντων για το παιδί σε 200 καταστήματα που φιλοξενούν επώνυμες μάρκες. Επίσης, η Guess εξυπηρετεί τους ηλεκτρονικούς πελάτες της στην Ελλάδα μέσω της δικής της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v