Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο εξαώροφο κατάστημα H&M στη Λάρισα

Το νέο κατάστημα των 2.300 τ.μ. αντικατέστησε τα υπάρχοντα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza και στην οδό Ρούσβελτ.

Νέο εξαώροφο κατάστημα H&M στη Λάρισα

Το νέο κατάστημα Η&Μ στον πιο εμπορικό δρόμο της Λάρισας, στην οδό Κούμα 25 στην Ελευθερίου Βενιζέλου 147, εγκαινιάστηκε με το κόψιμο της κορδέλας από τον Store Manager, Ζήση Γουγούλια και την Νίκη Μπουζούρη, Visual Merchandiser.

Το νέο 6όροφο H&M κατάστημα των 2.300 τ.μ. αντικατέστησε τα υπάρχοντα καταστήματα στο εμπορικό κέντρο Pantheon Plaza και στην οδό Ρούσβελτ.

«Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι στρατηγικής σημασίας για την H&M λόγω της εξαιρετικής του τοποθεσίας. Ήταν απαίτηση των πελατών μας να τους προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα τόσο εμπορικά κομβικό σημείο. Η ομάδα μας έκανε απίστευτη δουλειά και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω πολύ γι 'αυτό.», δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος, Κύπρου & Βουλγαρίας.

Η Η&Μ Ελλάδος είναι υποκατάστημα της Η&Μ Group και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Μάρτιο του
2007 στην Αθήνα. Σήμερα, η Η&Μ απαριθμεί 35 καταστήματα σε 14 πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ρόδο, Βόλο, Ιωάννινα, Ξάνθη, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Πάτρα, Κόρινθο και Χανιά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v