Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων συμμετέχει η Olympian Green

Η Fancy food show είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και η μεγαλύτερη στη Βόρεια Αμερική, με εκατοντάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο.

Σε διεθνή έκθεση τροφίμων συμμετέχει η Olympian Green

Η OLYMPIAN GREEN ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση FANCY FOOD SHOW της Νέας Υόρκης (25-27 Ιουνίου 2017).

Η FANCY FOOD SHOW είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων, η μεγαλύτερη στη Βόρεια Αμερική, με εκατοντάδες εκθέτες από όλο τον κόσμο. Η συμμετοχή αυτή αναμένεται να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την ήδη σημαντική διεθνή αναγνωρισιμότητα της εταιρίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Φώτιος Μαυρουδής, Γενικός Διευθυντής της OLYMPIAN GREEN δήλωσε:

Η συμμετοχή μας στη FANCY FOOD SHOW εντάσεται στο ετήσιο πρόγραμμα εξωστρέφειας της εταιρίας, που περιλαμβάνει συμμετοχές στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις. Το brand της OLYMPIAN GREEN είναι ήδη διεθνώς γνωστό και θεωρείτε από τα ισχυρά brand στο χώρο.

Η OLYMPIAN GREEN δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, καθώς και μια μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως επιτραπέζιων ελιών, μπαλσάμικου κλπ. Εχει στην ιδιοκτησία της μία υπερσύγχρονη μονάδα ελαιουργίας και τυποποίησης, στην επαρχία Ολυμπίας, στην Πελοποννησο μεγάλης δυναμικότητας, εξοπλισμένης με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, όπου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις στον τομέα της ελαιοποίησης και τυποποίησης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επιπλέον έχει αναπτύξει ένα δίκτυο παραγωγών και προμηθευτών για όλα τα προϊόντα της, τα οποία εξάγονται σε πάνω από 15 χώρες στον κόσμο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v