Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο «σφυρί» πέντε ακίνητα από PQH

Η πώληση θα διενεργηθεί μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού τον επόμενο μήνα και ήδη έχει σταλεί σε επενδυτές φάκελος με τα πρώτα στοιχεία των πέντε ακινήτων που βρίσκονται σε Αθήνα και Πάτρα.

Στο «σφυρί» πέντε ακίνητα από PQH

Την πρώτη πώληση περιουσιακών στοιχείων των υπό εκκαθάριση τραπεζών από την ώρα που ανέλαβε ενιαίος ειδικός εκκαθαριστής, προωθεί η PQH, βγάζοντας στο «σφυρί» πέντε επαγγελματικά ακίνητα σε Αθήνα (4) και Πάτρα (1).

Η πώληση θα διενεργηθεί μέσω ηλεκτρονικού πλειστηριασμού τον επόμενο μήνα και ήδη έχει σταλεί σε επενδυτές φάκελος με τα πρώτα στοιχεία των πέντε ακινήτων.

Πρόκειται για κτίρια γραφείων τα οποία είτε ανήκουν στις υπό εκκαθάριση τράπεζες (Αχαϊκή, κτίριο γραφείων στην Πάτρα), είτε περιήλθαν στην ιδιοκτησία της ATE Leasing κατόπιν καταγγελίας συμβάσεων.

Το πλέον σημαντικό εξ αυτών είναι το κτίριο που ανήγειρε η Βωβός επί της Λεωφόρου Συγγρού και μέχρι πρόσφατα στέγαζε τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για κτίριο με συνολική επιφάνεια 32.000 τ.μ., που ανήκει κατά 50% στην PQH και κατά το υπόλοιπο στην Grivalia ΑΕΕΑΠ. Διαθέτει μάλιστα λειτουργική μίσθωση από μεγάλη εμπορική αλυσίδα για 9.000 τ.μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα πέντε ακίνητα θα βγουν ταυτόχρονα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό, με τις προσφορές να υποβάλλονται για το καθένα από αυτά ξεχωριστά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v