Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην αμερικανική Hines το Athens Ledra έναντι 33,7 εκατ.

Πλειοδότης στο νέο πλειστηριασμό για το ακίνητο του ξενοδοχείου η αμερικανική εταιρία. Στα 33,7 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε το τίμημα, έναντι τιμής εκκίνησης στα 38 εκατ. στον προηγούμενο πλειστηριασμό.

Στην αμερικανική Hines το Athens Ledra έναντι 33,7 εκατ.

Η αμερικανική εταιρία ακινήτων Hines φέρεται να πλειοδότησε στον πλειστηριασμό για το ακίνητο του ξενοδοχείου Athens Ledra. 

Το τίμημα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ανέρχεται στα 33,7 εκατ. ευρώ (κατά άλλες πληροφορίες στα 33,4 εκατ. ευρώ).

Να σημειωθεί ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός είχε αποβεί άκαρπος. Το τίμημα εκκίνησης στη τότε διαδικασία είχε οριστεί στα επίπεδα των 38 εκατ. ευρώ. Παρά το γεγονός, ωστόσο, πως η τιμή εκκίνησης είχε οριστεί σε επίπεδα 10 εκατ. ευρώ χαμηλότερα από τις προηγούμενες φορές, δεν εμφανίστηκε κανένα από τα σχήματα που εμφανίζονταν ως ενδιαφερόμενοι το τελευταίο τρίμηνο.

Η Hines προσπαθούσε εδώ και τέσσερα χρόνια να τοποθετηθεί στην ελληνική αγορά ακινήτων. Στο παρελθόν είχε εξετάσει διάφορες επενδύσεις μεταξύ των οποίων η συμμετοχή στο εμπορικό κέντρο Smart Park, αλλά και η εξαγορά της Trastor ΑΕΕΑΠ που τελικά κατέληξε σε άλλον αμερικανικό όμιλο. Είχε, επίσης, καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την οικογένεια Στέγγου για την εξαγορά του τουριστικού συγκροτήματος Πόρτο Καρράς, χωρίς να καταλήξει σε συμφωνία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v