Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποια προϊόντα βγάζει στο… σφυρί η Ελαϊς - Unilever

Ψάχνει αγοραστές για τα σήματα Flora, Βιτάμ, Super Fresco, Άλτις Soft, Ελαϊς και Becel. Η πρώτη κρούση και η αρχική άρνηση. Διαψεύδει η εταιρεία ότι υπήρξε οποιαδήποτε συζήτηση και ότι υφίσταται θέμα.

Ποια προϊόντα βγάζει στο… σφυρί η Ελαϊς - Unilever

Στην αναζήτηση αγοραστών για την πώληση των προϊόντων της επάλειψης, κινείται σύμφωνα με πληροφορίες η Ελαϊς – Unilever.

H κίνηση αυτή, έρχεται μετά από την πρόσφατη απόφαση της μητρικής να αποχωρήσει από τα προϊόντα επάλειψης, κάτι που συμπαρασύρει και την εγχώρια δραστηριότητα στα προϊόντα αυτά. Τα σήματα που παράγονται στην Ελλάδα από την Ελαϊς -Unilever και εντάσσονται στην κατηγορία αυτή, είναι τα Flora, Βιτάμ, Super Fresco, Άλτις Soft, Ελαϊς και Becel.

Κατά τις πληροφορίες η Ελαϊς – Unilever έκανε μία πρώτη κρούση σε εγχώρια εταιρεία που έχει μεγάλη γνώση στα προϊόντα αυτά, ωστόσο εισέπραξε ένα αρχικό «όχι» που σχετίζεται τόσο με το ύψος του τιμήματος, όσο και με λόγους στρατηγικής, καθώς πρόκειται για μια κατηγορία τροφίμων που κινείται… ισχυρά καθοδικά τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο εκπρόσωπος της εταιρείας που επικοινώνησε με το Euro2day.gr διέψευσε τις παραπάνω πληροφορίες δηλώνοντας «ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα, ούτε έχει πραγματοποιηθεί καμία σχετική συζήτηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v