Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωδώνη: Αυξησε 40% τις εξαγωγές τα τρία τελευταία χρόνια

Τις προηγούμενες ημέρες η εταιρεία υποδέχτηκε 74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε στα Ιωάννινα.

Δωδώνη: Αυξησε 40% τις εξαγωγές τα τρία τελευταία χρόνια

Η ΔΩΔΩΝΗ αύξησε τα τρία τελευταία χρόνια τις εξαγωγές της κατά 40%, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία διευρύνει την τοποθέτηση νέων προϊόντων στις υπάρχουσες αγορές του εξωτερικού, επιδιώκοντας με ναυαρχίδα τη φέτα και το 100% ελληνικό γιαούρτι.

Τις προηγούμενες ημέρες η ΔΩΔΩΝΗ υποδέχτηκε 74 υψηλόβαθμα στελέχη της Albert Heijn, της μεγαλύτερης αλυσίδας σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, τους οποίους φιλοξένησε και ξενάγησε στα Ιωάννινα.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «‘Η Γεύση του καλού’ για εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ δεν περιορίζεται μόνο στη χρήση αγνών φρέσκων πρώτων υλών, αλλά πραγματώνεται μέσα από το μεράκι, την όρεξη, την αγάπη, την υπευθυνότητα και το σεβασμό στην παράδοση για την παραγωγή των υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας επώνυμων προϊόντων μας και μετουσιώνεται σε φιλοξενία, εγκαρδιότητα και ζεστασιά προς όλους ανεξαιρέτως τους συνεργάτες μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v