Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΠΑ: Βραβείο ΕΚΕ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος. Απαρίθμησε τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ενώ ανήγγειλε και επενδύσεις 235 εκατ. ευρώ στην επέκταση της χρήσης του φυσικού αερίου.

ΔΕΠΑ: Βραβείο ΕΚΕ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης

Βραβείο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέσπασε η ΔΕΠΑ από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης, στο πλαίσιο της παρουσίασης των επίσημων αποτελεσμάτων GR INDEX 2016.

Το βραβείο απέσπασε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θεόδωρος Κιτσάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στις σχετικές δράσεις της εταιρίας που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη, την οικολογική ευαισθητοποίηση, τις βέλτιστες εργασιακές πρακτικές αλλά και στην υποστήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο επενδυτικό πρόγραμμα του ομίλου: "Έχει ήδη κατασκευάσει πάνω από 6.000 χλμ δικτύου και δρομολογούμε επενδύσεις 235 εκ ευρώ για την επέκταση του φυσικού αερίου σε πολλές πόλεις και κωμοπόλεις της περιφέρειας,  για «αεροποίηση» της ελληνικής περιφέρειας, για 20% αύξηση της συμμετοχής  του φυσικού αερίου στο ενεργειακό μίγμα της χώρας", όπως υπογράμμισε ο διευθύνων σύμβουλος.

Ανάμεσα στις δράσεις ΕΚΕ της ΔΕΠΑ, ξεχωρίζουν η υπογραφή του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών για τη βιωσιμότητα, συμμετέχοντας και στηρίζοντας ενεργά  20 πρωτοβουλίες διεθνών και εθνικών φορέων που αφορούν στη βιώσιμη ανάπτυξη. 

Ο κ. Κιτσάκος αναφέρθηκε επίσης και στις καλές εργασιακές πρακτικές που εφαρμόζει η εταιρία, δηλώνοντας περήφανος για αυτές αλλά και στις περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις εγνωσμένου κύρους, που λαμβάνει η ΔΕΠΑ.

Τόνισε ακόμη τη συνεισφορά της επιχείρησης σε δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του πληθυσμού μέσα από τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα επισιτιστικά προγράμματα.

Η ΔΕΠΑ στέκεται επίσης αρωγός και υποστηρικτής και του επιστημονικού κεφαλαίου της χώρας.   

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v