Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από την Εθνική στην Πειραιώς η Φωτεινή Ιωάννου

Εντάσσεται στο τμήμα εταιρικής τραπεζικής, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης νευραλγικών θέσεων του ομίλου Πειραιώς.

Από την Εθνική στην Πειραιώς η Φωτεινή Ιωάννου

Στο δυναμικό της Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα στη στελέχωση του τμήματος της εταιρικής τραπεζικής θα ενταχθεί και επισήμως τις επόμενες ημέρες η Φωτεινή Ιωάννου, υψηλόβαθμο στέλεχος μέχρι πριν λίγες ημέρες της γενικής διεύθυνσης Τραπεζικής Επιχειρήσεων της Εθνικής Τράπεζας, στο τιμόνι της οποίας είναι ο γενικός διευθυντής και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας Δημήτρης Καποτόπουλος.

Η συμφωνία με τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς έχει γίνει εδώ και κάποιες ημέρες και αποτελεί μία ακόμη πράξη στο πλαίσιο της στελέχωσης νευραλγικών θέσεων του ομίλου -και δη τα εταιρικά δάνεια, τα οποία αποτελούν άμεσης προτεραιότητα εξαιτίας των NPLs- με νέα στελέχη. Υπενθυμίζεται ότι στη γενική διεύθυνση εταιρικής τραπεζικής του ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς στελέχωνε έως πρόσφατα η Π. Λαζαρίδου.

Η κ. Ιωάννου το 2012, επί διοικήσεως του αείμνηστου Αλέξανδρου Τουρκολιά, είχε αναλάβει ισχυρά καθήκοντα καθώς την είχε τοποθετήσει διευθύντρια του γραφείου του διευθύνοντος συμβούλου. Στο δυναμικό της Εθνικής Τράπεζας εντάχθηκε το 2006 ενώ ξεκίνησε την καριέρα της στην Arthur Andersen ως assistant manager και το 2002 μεταπήδησε στη McKinsey&Co.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v