Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 31 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Perfomance Technologies

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας της Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 11 Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00.

Στις 31 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Perfomance Technologies

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «PERFORMANCE TECHNOLOGIES καλεί τους μετόχους της σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 31 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, στα γραφεία της Εταιρείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

-Υποβολή και έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας και του ομίλου της 20ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2016), των Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή.

-Έγκριση διάθεσης κερδών της 20ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2016).

-Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της 20ης εταιρικής χρήσης (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2016) και των διαχειριστικών ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.

-Έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την 20η εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2016) και προέγκριση καταβολής αμοιβών και αποζημιώσεων για την τρέχουσα εταιρική χρήση (1η Ιανουαρίου – 31η Δεκεμβρίου 2017).

-Εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση 2017 και την έκδοση ετήσιου φορολογικού πιστοποιητικού.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας της Γ.Σ. για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 11 Αυγούστου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα είναι τα ως άνω αναφερόμενα θέματα με εξαίρεση τα θέματα επί των οποίων θα έχει καταστεί δυνατή η λήψη απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v