Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Fourlis: Από 27 Ιουλίου ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

Από την 21η Ιουλίου οι μετοχές της εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με την νέα ονομαστική αξία, ενενήντα επτά λεπτών του ευρώ (0,97€) ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου

Fourlis: Από 27 Ιουλίου ξεκινά η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου

Η FOURLIS ανακοινώνει ότι η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 16ης Ιουνίου 2017 αποφάσισε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των πέντε εκατομμυρίων εκατόν τριάντα τριών χιλιάδων σαράντα ενός ευρώ (5.133.041,00€), με ισόποση επιστροφή μετρητών στους μετόχους.

Η εν λόγω μείωση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της Εταιρείας κατά το ποσό των δέκα λεπτών (0,10€), ούτως ώστε η νέα ονομαστική αξία της μετοχής να διαμορφωθεί στο ποσό των ενενήντα επτά λεπτών (0,97€).

Συνεπεία της μειώσεως αυτής, στους μετόχους της Εταιρείας θα επιστραφεί το ποσό των δέκα λεπτών του ευρώ (0,10€) για καθεμία μετοχή που κατέχουν. Μετά την ως άνω μείωση, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα ανέρχεται στο ποσό των σαράντα εννέα εκατομμυρίων επτακοσίων ενενήντα χιλιάδων τετρακοσίων ενενήντα επτά ευρώ και εβδομήντα λεπτών (49.790.497,70€), διαιρούμενο σε πενήντα ένα εκατομμύρια τριακόσιες τριάντα χιλιάδες τετρακόσιες δέκα (51.330.410) ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας ενενήντα επτά λεπτών του ευρώ (0,97€) έκαστη.

H Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στη συνεδρίασή της 13 Ιουλίου 2017 ενημερώθηκε για την ως άνω μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρείας με επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού δέκα λεπτών του ευρώ (0,10€) ανά μετοχή.

Κατόπιν των ανωτέρω, από την 21η Ιουλίου 2017 οι μετοχές της Εταιρείας θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με την νέα ονομαστική αξία, ενενήντα επτά λεπτών του ευρώ (0,97€) ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού δέκα λεπτών του ευρώ (0,10€) ανά μετοχή. 

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου ορίζεται η 27 Ιουλίου 2017

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v