Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Φουρλής: Εκμίσθωσε ακίνητο στην αλυσίδα Jysk

Νέο μισθωτή στο εμπορικό κέντρο που έχει δημιουργήσει στην οδό Πειραιώς αποκτά ο λιανεμπορικός όμιλος. Τα ακίνητά του και η εκμετάλλευσή τους. Σε φάση ανάπτυξης το Ring Mall στη Βουλγαρία.

Φουρλής: Εκμίσθωσε ακίνητο στην αλυσίδα Jysk

Στην περαιτέρω αξιοποίηση του ακινήτου που διαθέτει επί της οδού Πειραιώς στον Ρέντη προχωρά ο όμιλος Φουρλή, συνάπτοντας συμβόλαιο μίσθωσης ενός ακόμη καταστήματος στη δανέζικη αλυσίδα οικιακού εξοπλισμού Jysk.

Πρόκειται για επιφάνεια 1.500 τ.μ. περίπου, η οποία εντάσσεται στο μίνι εμπορικό κέντρο που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή από την «υποθυγατρική» του ομίλου Φουρλή Ρέντης ΑΕ, η οποία ελέγχεται κατά 100% από τη θυγατρική εταιρία House Market Cyprus.

Υπενθυμίζεται ότι σ’ αυτή είχε εισφερθεί ανενεργό οικόπεδο, το οποίο αποκτήθηκε το 2001 από τον όμιλο Φουρλή έναντι ποσού 22 εκατ. ευρώ, με σκοπό τη δημιουργία του πρώτου αθηναϊκού ΙΚΕΑ. Με την πάροδο των ετών και μετά την απόφαση του ομίλου να δημιουργήσει σημεία σε Αεροδρόμιο και Κηφισό, το ακίνητο αναπτύχθηκε εμπορικά και αξιοποιήθηκε περαιτέρω από τον όμιλο.

Συγκεκριμένα το 2007 υπέγραψε προσύμφωνο με την αλυσίδα Jumbo και το 2009 με την αλυσίδα Leroy Merlin, οι οποίες σήμερα λειτουργούν καταστήματα υψηλής επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι πέρα από την παραπάνω επένδυση, η οποία δεν σχετίζεται με την αμιγώς λιανεμπορική δραστηριότητα, ο όμιλος διαθέτει επίσης ποσοστό 50% στο εμπορικό κέντρο Ring Mall στη Σόφια της Βουλγαρίας, επένδυση που ωστόσο χαρακτηρίζεται προς το παρόν «ανώριμη» προς αξιοποίηση.

Το εμπορικό κέντρο, που εγκαινιάστηκε μόλις πριν από δύο χρόνια, διαθέτει πλέον κάλυψη άνω του 90% και βρίσκεται σε φάση ανάπτυξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v