Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρι Κρι: Λανσάρεται στην αλυσίδα ALDI η σειρά SuperSpoon

Η σειρά SuperSpoon πρόκειται το επόμενο δίμηνο να διατεθεί σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας αλλά και σε άλλες αλυσίδες στην Ιταλία.

Κρι Κρι: Λανσάρεται στην αλυσίδα ALDI η σειρά SuperSpoon

Μετά την εμπορική επιτυχία της σειράς λειτουργικών γιαουρτιών SuperSpoon στην ελληνική αγορά, το προϊόν παρουσιάζει σταδιακά δυναμική προς τις αγορές του εξωτερικού, με σημείο-σταθμό την εμπορική του διάθεση στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου μέσω της ALDI, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κρι Κρι,

Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά SuperSpoon της εταιρείας ήδη βρίσκεται στα ράφια βελγικών σούπερ μάρκετ και η ανταπόκριση των καταναλωτών είναι εντυπωσιακή.

Στο πλαίσιο της εξαγωγικής δραστηριότητας της Κρι Κρι σε 24 χώρες έως τώρα, η σειρά SuperSpoon πρόκειται το επόμενο δίμηνο να διατεθεί σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Ολλανδίας, αλλά και σε άλλες μεγάλες αλυσίδες στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο αυτό και με δεδομένα τα πλέον υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της, οι εξαγωγές γιαουρτιού σημειώνουν αύξηση περίπου 50% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2016.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v