Νέο κατάστημα Starbucks στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα απέκτησε πλέον δικό της Starbucks, στην οδό Καποδιστρίου 32.

Νέο κατάστημα Starbucks στην Κέρκυρα

Η γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks, εγκαινίασε την Πέμπτη 13 Ιουλίου, το νέο της κατάστημα στο κέντρο της Κέρκυρας. Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας και σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων.

Στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, τα Starbucks, στην οδό Καποδιστρίου 32 (Πεντοφάναρο), υποδέχονται από αυτό το καλοκαίρι τους φίλους του καφέ. 

Tο νέο κατάστημα, έκτασης 326 τ.μ. (ισόγειο, ημιώροφος και υπόγειο), έχει σύγχρονη, βιομηχανική αισθητική με μπετόν και στοιχεία viroc και παράλληλα ζεστή και lounge ατμόσφαιρα με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. 

Παράλληλα, το κατάστημα των Starbucks στην Κέρκυρα από την αρχή της λειτουργίας του σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόνοιας – Κοινωνικής Πολιτικής – Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού του Δήμου Κέρκυρας και τον Κοι.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας θα συμβάλλει στην προσφορά μερίδων φαγητού, στις δομές του Δήμου Κέρκυρας που οργανώνουν συσσίτια ή / και υποστηρίζουν ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Στο πλαίσιο ενεργής συμμετοχής στα κοινά της Κέρκυρας, τα Starbucks είναι επίσης χορηγοί του πρώτου Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ «Corfu Jazz World» που διοργανώνει ο Δήμος Κέρκυρας, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και ο Οργανισμός Κερκυραϊκών Εκδηλώσεων στις 25 με 28 Ιουλίου 2017 στο νησί, με συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως Sheila Jordan, Jonathan Kreisberg Trio, Πέτρος Κλαμπάνης, Δήμος Δημητριάδης, κ.α..


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus