Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αxia Ventures: Ο Μ. Εγγονόπουλος αντιπρόεδρος στο investment banking

Ο M. Εγγονόπουλος εντάσσεται στην ΑΧΙΑ μετά από εννέα χρόνια σε ρόλους συμβουλευτικών υπηρεσιών χρηματοδοτήσεων και εξαγορών, χρηματοδοτήσεων με μόχλευση και χρηματοπιστωτικών μέσων σταθερού εισοδήματος στο Λονδίνο.

Αxia Ventures: Ο Μ. Εγγονόπουλος αντιπρόεδρος στο investment banking

Η AXIA Ventures Group (“AXIA”) ανακοινώνει ότι ο κ. Μιχάλης Εγγονόπουλος έχει ενταχθεί στο τμήμα Investment Banking σαν Vice President με βάση το Λονδίνο.

Ο κ. Εγγονόπουλος εντάσσεται στην ΑΧΙΑ μετά από εννέα χρόνια σε ρόλους συμβουλευτικών υπηρεσιών χρηματοδοτήσεων και εξαγορών, χρηματοδοτήσεων με μόχλευση και χρηματοπιστωτικών μέσων σταθερού εισοδήματος στο Λονδίνο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα διετέλεσε Senior Associate στο τμήμα Investment Banking της Citi από το 2015 ως το 2017 συμβουλεύοντας εταιρείες Τηλεπικοινωνιών, MΜΕ και Τεχνολογίας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Προηγουμένως, ήταν μέλος της ομάδας European Leveraged Finance της Citi, όπου και εργάστηκε σε συνδιαλλαγές που παρείχαν χρηματοδότηση ύψους άνω των $2δις σε διάφορες εταιρείες στους τομείς Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου, Ενέργειας, Βιομηχανίας, Ναυτιλίας, όπως και Τεχνολογίας, ΜΜΕ και Τηλεπικοινωνιών, ενώ πριν από αυτό δούλεψε για τρία χρόνια στο τμήμα χρηματοπιστωτικών μέσων σταθερού εισοδήματος της Citi. Από το 2008 ως το 2011, εργάστηκε στο European Institutional Client Group της Credit Suisse, παρέχοντας λύσεις σταθερού εισοδήματος σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα κυρίως σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο κ. Εγγονόπουλος είναι κάτοχος MSc in Finance and Economics από το London School of Economics, Graduate Diploma in Statistics από το University College London και BSc in Financial Economics από το University of Essex.

O Managing Director και Head of Investment Banking της ΑΧΙΑ, κ. Αλέξανδρος Αργυρός, δήλωσε τα ακόλουθα:

“H οικογένεια της ΑΧΙΑ είναι χαρούμενη που προσθέτει έναν επαγγελματία σαν το Μιχάλη στην ομάδα της. Είναι μια πρόσληψη που αντανακλά ακριβώς το όραμα μας εφόσον το υπόβαθρο, ο χαρακτήρας και η ευρεία εξειδίκευση του Μιχάλη τον καθιστούν ιδανικό για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε αυτό που, ελπίζουμε να αποδειχθεί, μακρά σταδιοδρομία μαζί μας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v