Στην Interamerican ασφάλισε ομαδικά το προσωπικό της η Μεβγάλ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την κάλυψη του προσωπικού της ΜΕΒΓΑΛ με ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Στην Interamerican ασφάλισε ομαδικά το προσωπικό της η Μεβγάλ

Ένα σύγχρονο πρόγραμμα oμαδικής ασφάλισης της Interamerican προσφέρει η ΜΕΒΓΑΛ στο ανθρώπινο δυναμικό της, αναδεικνύοντας με αυτή την παροχή τα στελέχη και τους εργαζομένους της σε πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ εμπιστεύτηκε την Interamerican για την κάλυψη του προσωπικού της με ασφάλιση ζωής, ατυχημάτων, νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Η ΜΕΒΓΑΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την υποστήριξη των εργαζομένων της και των οικογενειών τους. Η εταιρεία, αμιγώς ελληνική, παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1950 και σήμερα αποτελεί μια σύγχρονη στις λειτουργίες της, ιδιαίτερα παραγωγική επιχείρηση στον τομέα της διατροφής.

Η Interamerican, που παρουσιάζει επιταχυνόμενη ανάπτυξη στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων, έχοντας επιτύχει αύξηση αποτελεσμάτων 213% κατά το πρώτο εξάμηνο σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα, σχεδιάζει προγράμματα που καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ασφαλιστικών αναγκών κάθε είδους επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους ή δραστηριότητας. Τα προγράμματα χαρακτηρίζονται από ευελιξία και προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Η Interamerican έχει συνάψει συνεργασία αποκλειστικής αντιπροσώπευσης στην Ελλάδα με την INSUROPE, έναν από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως οργανισμούς παροχής employee benefits για το προσωπικό πολυεθνικών επιχειρήσεων σε περισσότερες από 80 χώρες. Επισημαίνεται ότι ο δείκτης ικανοποίησης των πελατών από την ομαδική ασφάλιση Interamerican είναι ιδιαίτερα υψηλός (88,4%).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus