Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή των ΕΛΤΑ στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο εκθεσιακός χώρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκεται στο Περίπτερο 10 / stand 15 και σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Συμμετοχή των ΕΛΤΑ στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δίνουν δυναμικό παρόν για ακόμη μία χρονιά στην 82η ΔΕΘ με τη λειτουργία εκθεσιακού περιπτέρου και Ταχυδρομικού Καταστήματος από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο εκθεσιακός χώρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκεται στο Περίπτερο 10 / stand 15 και σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρίας στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένο προσωπικό για όλα τα θέματα που αφορούν στην απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, τις ανταγωνιστικές τιμές των ΕΛΤΑ και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων της εταιρίας.

Οι επισκέπτες θα ενημερώνονται επίσης για τις αναβαθμισμένες ταχυδρομικές υπηρεσίες που παρέχουν τα ΕΛΤΑ σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, την ιχνηλάτηση & πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών εκτελωνισμού για τα εισερχόμενα δέματα από το εξωτερικό και τη διευκόλυνση των διαδικασιών απαλλαγής ΦΠΑ για τις εξαγωγές.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ειδικά συλλεκτικά προϊόντα που εκδίδουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία στο πλαίσιο του «Έτους Πολιτιστικών Ανταλλαγών & Συνεργασίας των Πολιτιστικών βιομηχανιών Ελλάδας-Κίνας 2017».

Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, το Ταχυδρομείο της ΔΕΘ θα λειτουργεί και φέτος στο Περίπτερο 12 για να καλύψει τις ταχυδρομικές ανάγκες εκθετών και επισκεπτών και να προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης ποικιλία φιλοτελικών προϊόντων, δώρων και εκδόσεων.

Οι χώροι των ΕΛΤΑ θα λειτουργούν τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της ΔΕΘ και προσκαλούν κοινό και εκθέτες να ενημερωθούν για τις σύγχρονες υπηρεσίες τους, τις προσφορές τους στην ΕΛΤΑ Ενέργεια, καθώς και για τα νέα φιλοτελικά τους προϊόντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v