Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Envitec: Εγκρίθηκε η διαγραφή των μετοχών από την ΕΝΑ

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τη μη διανομή μερίσματος και τη διαγραφή της μετοχής από την Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ.

Envitec: Εγκρίθηκε η διαγραφή των μετοχών από την ΕΝΑ

Η ENVITEC γνωστοποιεί ότι κατά τη συνεδρίαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της στις 07.09.2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δια αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.791.678 μετοχές και ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 96,60% σε σύνολο 4.960.000 μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου, και ως εκ τούτου υπήρχε η απαιτούμενη εκ του Νόμου απαρτία για τη λήψη αποφάσεων επί όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Κατά τη συνεδρίαση λήφθηκαν ομοφώνως οι παρακάτω αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης:

1. Εγκρίθηκαν οι ετήσιες οικονομικές καταστάσεις (Εταιρικών και Ενοποιημένων) για τη χρήση 2016, με τις σχετικές εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Εγκρίθηκε η απαλλαγή των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή, από κάθε σχετική ευθύνη ή αποζημίωση απορρέουσα από την άσκηση των καθηκόντων τους για τη χρήση 2016.

3. Εγκρίθηκε η εκλογή της εταιρίας «Ορκωτοί Ελεγκτές Λογιστές Nexia Eurostatus A.E.» Μέλους του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον έλεγχο της χρήσης 2017 και ανατέθηκε στο Δ.Σ. ο καθορισμός της αμοιβής τους.

4. Ως προς την έγκριση αμοιβών και αποζημιώσεων μελών Δ.Σ. και προέγκριση αμοιβών για το χρονικό διάστημα μέχρι τη σύγκληση της επόμενης Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως, δεν υποβλήθηκε εισήγηση προς συζήτηση και ψηφοφορία και συνεπώς δεν λήφθηκε σχετική απόφασ.η

5. Δεν εγκρίθηκε διανομή μερίσματος.

6. Εγκρίθηκε η συμμετοχή Μελών του Δ.Σ. και Διευθυντικών στελεχών της Εταιρείας στη Διοίκηση άλλων Εταιριών οι οποίες συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο με την Εταιρία.

7. Εγκρίθηκε η διαγραφή των μετοχών της Εταιρίας από τη διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v