Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρητών Αρτος: «Τρέχει» με διψήφιο ποσοστό στις πωλήσεις

Η εισηγμένη εταιρεία ανεβάζει φέτος τις πωλήσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, προχωρώντας παράλληλα σε επενδύσεις ύψους ενός εκατ. ευρώ σε μηχανολογικό εξοπλισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις.

Κρητών Αρτος: «Τρέχει» με διψήφιο ποσοστό στις πωλήσεις

Με διψήφιο ποσοστό αύξησης στον κύκλο εργασιών έκλεισε το πρώτο φετινό εξάμηνο για την Κρητών Άρτος, τάση που αναμένεται να συνεχιστεί λίγο-πολύ και για το δεύτερο μισό του 2017.

Αυτά ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Μανόλης Δαμιανάκης κατά την τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εισηγμένης, υποστηρίζοντας γενικότερα πως η φετινή χρονιά είναι πολύ πιο άνετη από την περυσινή, λόγω της διευθέτησης του «ζητήματος Μαρινόπουλου».

Οι εξαγωγές εξελίσσονται ανοδικά σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο το μεγαλύτερο τμήμα της αύξησης των πωλήσεων προέρχεται από το εσωτερικό και συγκεκριμένα τόσο από την προσέλκυση νέων πελατών, όσο και από τις μεγαλύτερες τιμολογήσεις σε προϋπάρχοντες πελάτες.

«Μετά από μια πολύ δύσκολη περυσινή χρονιά, φέτος έχουμε ηρεμήσει» ανέφερε ο CEO της εισηγμένης στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ, συμπληρώνοντας πως η εταιρεία υλοποιεί μέσα στο 2017 επενδύσεις της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε μηχανικό εξοπλισμό και κτιριακές εγκαταστάσεις.

Επίσης, πριν το τέλος του έτους σχεδιάζονται να γίνουν προωθητικές κινήσεις, με στόχο την περαιτέρω τόνωση της εταιρικής ταυτότητας της Κρητών Άρτος και την προώθηση των επώνυμων προϊόντων της.

Τέλος, ο κ. Δαμιανάκης, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει την αγορά του λιανεμπορίου, ανέφερε πως «οδηγείται σε ολιγοπώλιο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v