Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε δυο στάδια η διαδικασία πώλησης της Cyta Hellas

Στο πρώτο στάδιο μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες ή κοινοπραξίες με την εκδήλωση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος "για το σύνολο ή μικρότερο ποσοστό μετοχών". Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διευκρινίσουν τι ποσοστό θα αγοραστεί με μετρητά και τι με ανταλλαγή άλλων περιουσιακών στοιχείων.

Σε δυο στάδια η διαδικασία πώλησης της Cyta Hellas

Σε δύο στάδια θα προχωρήσει ο διαγωνισμός πώλησης του 100% της Cyta Hellas, που ελέγχεται από την Αρχή Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (ΑΤΗΚ), σύμφωνα με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Η προθεσμία εκδήλωσης αρχικού ενδιαφέροντος λήγει στις 27 Σεπτεμβρίου. Στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας μπορούν να συμμετάσχουν εταιρείες ή κοινοπραξίες με την εκδήλωση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος "για το σύνολο ή μικρότερο ποσοστό μετοχών".

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται, μάλιστα, να διευκρινίσουν ποιο ποσοστό των μετοχών θα αγοραστεί με μετρητά και ποιο ποσοστό με ανταλλαγή άλλων περιουσιακών στοιχείων και να παρουσιάσουν αναλυτικά στοιχεία για τα τελευταία.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η διοίκηση της ΑΤΗΚ θα αποφασίσει ποιοι από τους ενδιαφερόμενους κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση και θα κληθούν να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές.

Χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΑΤΗΚ είναι η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (PwC), ενώ τα γραφεία Μπερνίτσα (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης (Κύπρος) λειτουργούν ως νομικοί σύμβουλοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v