Πουλά 57 ακίνητα με e-δημοπρασία η Τράπεζα Πειραιώς

Στις 24 και 25 Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη δημοπρασία ιδιόκτητων ακινήτων της τράπεζας. Οι τιμές εκκίνησης κυμαίνονται από €11.000 έως €1.050.000. Δυνατότητα χρηματοδότησης των αγορών με προνομιακούς όρους από την τράπεζα. Η διαδικασία.

Πουλά 57 ακίνητα με e-δημοπρασία η Τράπεζα Πειραιώς

Στη δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της, προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού της ιστότοπου. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη δημοπρασία ιδιόκτητων ακινήτων της Τράπεζας πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Ιουνίου 2017 και σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μέσω της νέας δημοπρασίας θα διατεθούν 57 ακίνητα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές, νησιά κ.α.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €11.000 έως €1.050.000 ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν μια καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία η οποία έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για την Τράπεζα η διαδικασία αυτή μπορεί να απελευθερώνει ρευστότητα που θα διοχετεύεται στην χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, υποστηρίζει την επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.

Μέσω του properties4sale.gr της Τράπεζας Πειραιώς, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές και επενδυτές έχουν πρόσβαση σε πλήρες πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα ιδιόκτητα ακίνητα που προωθούνται προς πώληση και μπορούν να αναζητήσουν εύκολα κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με βάση τις επιλογές και τις προτιμήσεις τους.

Η δημοπρασία είναι ανοικτή προς όλους και η διαδικασία απλή για τους ενδιαφερόμενους:

• Αναζήτηση στο site ακινήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες τους με πρόσβαση στο πληροφοριακό υλικό που παρέχεται (φωτογραφίες, κάτοψη, βεβαίωση μηχανικού, άδεια οικοδομής κ.α).

• Εγγραφή στο site για περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις «ανοικτές ημέρες» επίσκεψης του ακινήτου, την επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης του site και τη συμμετοχή στη δημοπρασία.

• Αγορά ακινήτου στην τιμή «Άμεσης Αγοράς» που αναγράφεται στο site ή συμμετοχή στη δημοπρασία στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2017.

• Η online δημοπρασία θα πραγματοποιείται στη σελίδα του κάθε ακινήτου στο properties4sale.gr.

-Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία του ακινήτου που τους ενδιαφέρει.

-Η πρώτη προσφορά στη δημοπρασία θα πρέπει να ξεπερνά την «Τιμή εκκίνησης» και στην συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των προσφορών και να υποβάλουν τις δικές τους αντι-προσφορές έως τη λήξη της δημοπρασίας.

-Η λήξη της δημοπρασίας ενδέχεται να παραταθεί για τα ακίνητα για τα οποία θα ληφθούν προσφορές τα τελευταία λεπτά ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ανταποκριθούν.

Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο 2017, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v