Αβαξ: Deal με Παπαστράτο για εκσυγχρονισμό εργοστασίου

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της μονάδας παραγωγής, ώστε να φιλοξενηθεί η παραγωγή του νέου προϊόντος ράβδων καπνού IQΟS. Η διάρκεια της σύμβασης με την εταιρεία είναι οκτώ μήνες.

Αβαξ: Deal με Παπαστράτο για εκσυγχρονισμό εργοστασίου

Η J&P-Αβαξ ενημερώνει ότι υπέγραψε σύμβαση με την καπνοβιομηχανία Παπαστράτος για την επέκταση και εκσυγχρονισμό του εργοστασίου σιγαρέτων στον Ασπρόπυργο, και ήδη άρχισαν οι εργασίες, αξίας €20,1 εκατομμυρίων. Η διάρκεια της σύμβασης είναι οκτώ μήνες.

Σκοπός του έργου είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της μονάδας παραγωγής, ώστε να φιλοξενηθεί η παραγωγή του νέου προϊόντος ράβδων καπνού IQΟS. Πρόκειται για την τρίτη μονάδα παραγωγής και διάθεσης στην Ευρώπη, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το έργο περιλαμβάνει την ανακαίνιση των κτιρίων παραγωγής και αποθήκευσης του υφιστάμενου εργοστασίου, την κατασκευή νέων κτιρίων καθώς και την κατασκευή υποστηρικτικών εγκαταστάσεων που θα καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες των νέων εργοστασίων.

Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευαστική εταιρεία ολοκλήρωσε το 2010 τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις του εργοστασίου σιγαρέτων και γραφείων της Παπαστράτος, συνολικού προϋπολογισμού €49,6 εκατομμυρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v