Στην εξαγορά της NYX Gaming προχωρά η Scientific Games

Σε σοβαρή ενίσχυση της παρουσίασης στον τομέα του διαδικτυακού στοιχηματισμού προχωρά η αμερικανική Scientific Games, μετά τη συμφωνία εξαγοράς της NYX Gaming.

Στην εξαγορά της NYX Gaming προχωρά η Scientific Games

Στην εξαγορά της NYX Gaming Group, έναντι 632 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ, προχωρά η αμερικανική Scientific Games που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ.

Στόχος του αμερικανικού ομίλου είναι η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς των ψηφιακών παιχνιδιών και του διαδικτυακού στοιχηματισμού. Η νέα συμφωνία, όπως μεταδίδει το Reuters, έρχεται δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της Scientific Games (SGI) πως εξαγόρασε τη βρετανική Red7Mobile, που αναπτύσσει ηλεκτρονικά παιχνίδια καζίνο για φορητές συσκευές ή υπολογιστές.

Σε κοινή ανακοίνωση της SGI και της NYX Gaming αναφέρεται πως η συμφωνία θα χρηματοδοτηθεί με μετρητά και δανεισμό και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018. Η διοίκηση της Scientific Games υποστήριξε πως η εξαγορά θα συμβάλει στην ενίσχυση της κερδοφορίας από τον πρώτο χρόνο μετά την ολοκλήρωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η συμφωνία εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο της Scientific Games «τη Νο 1 πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο». Η NYX Gaming διαθέτει κυρίαρχη παρουσία στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών με πραγματικά χρήματα, τα οποία τώρα θα μπορούν να διανεμηθούν και μέσα από το χαρτοφυλάκιο προϊόντων του αμερικανικού ομίλου.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v