Προχωρά η συμφωνία ΟΠΑΠ - Playtech για τα SSBTs

Ο ισραηλινός όμιλος ξεκίνησε την εγκατάσταση τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) με στόχο να λειτουργήσουν σε περίπου 4.500 σημεία. Τι προβλέπει η συμφωνία των δύο ομίλων.

Προχωρά η συμφωνία ΟΠΑΠ - Playtech για τα SSBTs

Την εγκατάσταση τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs) για λογαριασμό του ΟΠΑΠ σε περίπου 4.500 σημεία έχει ξεκινήσει η Playtech BGT Sports, ο τομέας αθλητικού στοιχηματισμού του ισραηλινού ομίλου Playtech, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως η Playtech BGT Sports δεν θα παρέχει στον ΟΠΑΠ μόνο το λογισμικό και τις υπηρεσίες για τα SSBTs, αλλά θα προσφέρει και μια νέα, πλήρως προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα, υπηρεσία. Επισημαίνεται πως «αρκετές χιλιάδες SSBTs θα εγκατασταθούν τους επόμενους 12 μήνες» ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και η καθιέρωση της νέας υπηρεσίας στοιχηματισμού μέσω των τερματικών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Playtech BGT Sports Dr. Armin Sageder δήλωσε πως «η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ αποτελεί σταθμό για την Playtech BGT Sports και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε τις λύσεις μας σε έναν τόσο σημαντικό πάροχο υπηρεσιών στοιχηματισμού. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για περαιτέρω διεύρυνση τη σχέση μας καθώς ο ΟΠΑΠ προωθεί τη διεύρυνση των ψηφιακών υπηρεσιών του και πιστεύουμε πως η σημερινή συμφωνία σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακράς και επιτυχημένης συνεργασίας».
Η Playtech ιδρύθηκε το 1999 και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στην κύρια αγορά του Λονδίνου ενώ απασχολεί 5.000 εργαζόμενους σε 17 χώρες. Η Playtech BGT Sports έχει ως έδρα τη Λευκωσία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v