Druckfarben: Δεν προχωρά η απόσχιση του κλάδου μελανιών

Απόφαση σχετικά με τη μη πραγματοποίηση της απόσχισης του κλάδου και τη μη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας καλούνται να λάβουν οι μέτοχοι της εισηγμένης, σε έκτακτη ΓΣ στις 24 Οκτωβρίου.

Druckfarben: Δεν προχωρά η απόσχιση του κλάδου μελανιών

Η Druckfarben καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 24η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ., στην έδρα της Εταιρίας, στον Δήμο Ασπρόπυργου Αττικής, Λ. Μεγαρίδος, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης σχετικά με τη μη πραγματοποίηση απόσχισης σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.δ. 1297/72 του Κλάδου Εκτυπωτικών Μελανιών της Εταιρίας και τη μη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας, παρά την έγκριση των Όρων Απόσχισης και των βασικών όρων του καταστατικού της νέας ανώνυμης εταιρίας.

Σε περίπτωση που κατά τη συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 24.10.2017 δεν επιτευχθεί για οποιονδήποτε λόγο η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους στις 06.11.2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00, σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση και εφόσον δεν επιτευχθεί και κατά τη συνεδρίαση εκείνη η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, στις 17.11.2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00, σε Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 29 του κ.ν. 2190/1920, όπως ισχύει. Οι εν λόγω Επαναληπτικές Γενικές Συνελεύσεις θα λάβουν χώρα στην έδρα της Εταιρίας στον Δήμο Ασπρόπυργου Αττικής, Λ. Μεγαρίδος.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v