Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: Νέα συμφωνία με την Abbot Laboratories Hellas

Η νέα αυτή συμφωνία συνεργασίας θα καλύπτει τους τομείς Διαγνωστικών Αιματολογικού, Βιοχημικού και Ανοσολογικού.

Medicon: Νέα συμφωνία με την Abbot Laboratories Hellas

Λόγω λήξης της πολύχρονης συνεργασίας με την εταιρεία SIEMENS HEALTHCARE DIAGNOSTICS, η MEDICON HELLAS ανακοινώνει την σύναψη νέας συμφωνίας με την εταιρεία Abbot Laboratories Hellas ABEE.

Η νέα αυτή συμφωνία συνεργασίας θα καλύπτει τους τομείς Διαγνωστικών Αιματολογικού, Βιοχημικού και Ανοσολογικού. Περιλαμβάνει εξοπλισμό, διαγνωστικά αντιδραστήρια, αναλώσιμα και τεχνική υποστήριξη.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση, η Abbot Laboratories Hellas ABEE προσφέρει σήμερα έναν πλήρη κατάλογο διαγνωστικών εξετάσεων και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που ξεπερνούν τις 250 παραμέτρους -που καλύπτουν αυτόν τον απαιτητικό τομέα της υγείας.

Η εμπειρία και η θέση της MEDICON στην αγορά, σε συνδυασμό με το εύρος και τις δυνατότητες αυτής της πλήρους σειράς προϊόντων της Εταιρείας Abbot παρουσιάζουν εξαιρετική προοπτική και για τα δύο μέρη, σημειώνει. 

Οι συμβατικές υποχρεώσεις της MEDICON HELLAS για την προμήθεια αντιδραστηρίων και τεχνικής υποστήριξης, που απορρέουν από εγκαταστάσεις αναλυτών της εταιρείας SIEMENS θα τηρηθούν στο ακέραιο, αδιάλειπτα και κανονικά όπως εξάλλου ορίζεται από τον Νόμο, χωρίς ουδεμία αλλαγή μέχρι την νόμιμη λήξη των υποχρεώσεων αυτών, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας, τονίζει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v