Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Attica: Επαφές Ρουμελιώτη με επενδυτές σε Παρίσι και Νέα Υόρκη

Στόχος των ταξιδιών του προέδρου της Attica Bank, η διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη ΑΜΚ της τράπεζας.

Attica: Επαφές Ρουμελιώτη με επενδυτές σε Παρίσι και Νέα Υόρκη

Στο Παρίσι μεταβαίνει ο πρόεδρος της Attica Bank Παναγιώτης Ρουμελιώτης, συνοδευόμενος από στελέχη της τράπεζας, όπου θα έχει συζητήσεις με χρηματοπιστωτικούς φορείς και με τον σύμβουλο της τράπεζας, τη Rothschild, με σκοπό τη διερεύνηση συμμετοχής πιθανών ενδιαφερομένων στην προγραμματισμένη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Αttica Βank.

Στη συνέχεια ο κ. Ρουμελιώτης θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου θα έχει συναντήσεις με αμερικανικά θεσμικά χαρτοφυλάκια και άλλους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, με στόχο την απευθείας ενημέρωσή τους για τα σχέδια της τράπεζας.

Επίσης, στο περιθώριο της ετήσιας συνόδου του ΔΝΤ, ο κ. Ρουμελιώτης θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με στελέχη του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών ιδρυμάτων και οργανισμών, στο πλαίσιο της προσπάθειας της Αttica Βank να διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με άλλους χρηματοοικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς φορείς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v