Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Πλησιάζει ο 2ος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών fintech

Οι διαγωνιζόμενοι θα οργανωθούν σε ομάδες, προκειμένου εντός χρονικού διαστήματος τριάντα έξι (36) περίπου ωρών, να αναπτύξουν επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα του fintech.

ΕΤΕ: Πλησιάζει ο 2ος μαραθώνιος ανάπτυξης εφαρμογών fintech

Στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της για την ανάπτυξη συνεργασιών με νέες, καινοτόμες εταιρίες και ομάδες στο χώρο του fintech, η Εθνική Τράπεζα με την υποστήριξη της Crowdpolicy (www.crowdpolicy.com) διοργανώνει το 2ο Μαραθώνιο ανάπτυξης εφαρμογών NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon, στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου.

Σκοπός : H ανάδειξη και επιβράβευση καινοτόμων εφαρμογών, καθώς και επιχειρησιακών μοντέλων που παράγουν αξία για τους χρήστες και τις επιχειρήσεις, στο γενικότερο πεδίο των financial technologies.

Συμμετοχή: Η Εθνική Τράπεζα προσκαλεί προγραμματιστές, αναλυτές, designers, στελέχη επικοινωνίας, marketing, εξυπηρέτησης πελατών, business consultants, επαγγελματίες, στελέχη από τον χρηματοπιστωτικό τομέα, φοιτητές, καθώς και οποιονδήποτε με νέες ιδέες και την ενέργεια να αναπτύξει μία καινούρια εφαρμογή, σε ένα ραντεβού όπου η πρωτοπορία συναντά την τεχνολογία.

Διαδικασία : Οι διαγωνιζόμενοι θα οργανωθούν σε ομάδες, προκειμένου εντός χρονικού διαστήματος τριάντα έξι (36) περίπου ωρών, να αναπτύξουν επιχειρησιακές λύσεις για τον τομέα του fintech, καθώς και την εφαρμογή τους σε βαθμό Minimum Viable Product MVP.

Οι ομάδες που θα παρουσιάσουν καλή επίδοση στο NBG i-bank #fintech2 crowdhackathon θα προεπιλεγούν και, εφόσον το επιθυμούν, θα συμμετάσχουν στην τελική διαδικασία επιλογής του νέου κύκλου του επιχειρηματικού επιταχυντή be finnovative (www.befinnovative.com).

Στόχος: Συνεργασία ομάδων ή νεοφυών επιχειρήσεων (startups) για τη δημιουργία καινοτόμων λύσεων γύρω από το fintech, και ενδυνάμωση του ενδιαφέροτος της τοπικής κοινότητας γύρω από τεχνολογίες οικονομικών συναλλαγών, σε θεματικές ενότητες όπως: Blockchain, Artificial Intelligence, chatbots, e-wallets, Social Banking, Mobile Banking, crowdfunding, APIs κ.α.

Χώρος NBG i-bank #fintech 2 crowdhackathon: be finnovative Πειραιως 74, 18346 Μοσχάτο Αττική

Κίνητρα : Στις τρεις προτάσεις που διακρίνονται παρέχονται σημαντικά χρηματικά έπαθλα:


Το πιο σημαντικό είναι ότι για τις εφαρμογές και τις ομάδες, άσχετα αν βραβευθούν ή όχι, θα υπάρχουν δυνατότητες δικτύωσης με έμπειρα στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες του χώρου.

2η Φάση : Ξεκινά αμέσως μετά το crowdhackathon, με καταληκτική ημερομηνία στις αρχές Νοεμβρίου. Η διαδικασία επιλογής θα διεξαχθεί μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, όπου και θα ανακοινωθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο 2ο κύκλο.

Επιχειρηματικός Επιταχυντής be finnovative- 2os κύκλος: Ξεκινά αρχές Δεκεμβρίου 2017 διαρκεί μέχρι το Μάϊο του 2018, όπου και θα γίνει το demo day των ομάδων στο επενδυτικό κοινό.

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ, υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός θέσεων ανά ρόλο και θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας σύμφωνα με το χρόνο δήλωσης συμμετοχής.

Χρήσιμες πληροφορίες
• Πρόγραμμα: https://goo.gl/758Y4r
• Αναλυτικές προδιαγραφές, ιδέες, κατευθύνσεις και πηγές σε δεδομένα και APIs ειναι διαθέσιμα στο https://goo.gl/Qyfy97
• Οδηγός αξιολόγησης https://goo.gl/5oQ9Nm
• Site με πληροφορίες για τα βραβεία http://crowdhackathon.com/fintech2/
• Facebook: https://www.facebook.com/events/247459649088042/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v