Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδες της Data Communication για «Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα!»

Με τίτλο «Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα», ο φετινός κύκλος ημερίδων προσελκύει από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων εκατοντάδες λογιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τις πρωτοποριακές λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας της Data Communication.

Ημερίδες της Data Communication για «Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα!»

Με μεγάλη συμμετοχή λογιστών ξεκίνησαν και φέτος, τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017, από τη Χαλκίδα, τη Λαμία, τον Βόλο, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, οι ημερίδες παρουσίασης των καινοτόμων λύσεων της Data Communication, που διαμορφώνουν το λογιστικό γραφείο του σήμερα στα πρότυπα του αύριο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εταιρείας είναι η αυτοματοποίηση των εργασιών του λογιστικού γραφείου μέσα από τη χρήση εξελιγμένων εφαρμογών σύγχρονης τεχνολογίας και την παροχή σημαντικών νέων δυνατοτήτων για το χρήστη.

Με τίτλο «Το λογιστικό γραφείο του Αύριο… Σήμερα», ο φετινός κύκλος ημερίδων προσελκύει από την πρώτη μέρα των εκδηλώσεων εκατοντάδες λογιστές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν τις πρωτοποριακές λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας της Data Communication που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους και να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή των ημερίδων, στο πλαίσιο του εορτασμού των 30 χρόνων της εταιρείας, αποτελεί η Βράβευση των Πελατών και των Συνεργατών που εμπιστεύονται την Data Communication για περισσότερα από 20 χρόνια. Μία στιγμή, την οποία οι τιμώμενοι, καθώς και οι λοιποί παρευρισκόμενοι, υποδέχονται με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v