Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Coca Cola Company μετακινείται η Σίσσυ Ηλιοπούλου

Μέχρι πρόσφατα ήταν η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Στη Coca Cola Company μετακινείται η Σίσσυ Ηλιοπούλου

Η Σίσσυ Ηλιοπούλου ανέλαβε από 1η Οκτωβρίου 2017 τη θέση της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων & Επικοινωνίας στην The Coca-Cola Company για Ελλάδα Κύπρο και Μάλτα.

Η Σίσσυ είναι στέλεχος με 17 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων και της Επικοινωνίας κι έχει αναλάβει θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες διαφορετικών κλάδων, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και ομίλου, ενώ έχει εξειδίκευση σε θέματα Εταιρικής Φήμης & Επικοινωνίας, Βιώσιμης Ανάπτυξης, Κοινωνικής Διαμεσολάβησης και ψηφιακής επικοινωνίας.

Μέχρι πρόσφατα ήταν η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον. Από τη συγκεκριμένη θέση, μεταξύ άλλων, χειριζόταν την επικοινωνία του Ομίλου με εστίαση στα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης Κρίσεων.

Επίσης, ανέπτυξε το στρατηγικό πλάνο του Ομίλου για την ψηφιακή ανάπτυξη στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας σε επίπεδο Ομίλου και 28 χωρών που είχε ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της εταιρίας, στη λίστα FTSE 100, κατακτώντας την 9η θέση, αντί της 88ης που κατείχε στο παρελθόν. Η συγκεκριμένη εταιρική πλατφόρμα, απέσπασε, επίσης, σημαντικά βραβεία σε διεθνείς αναγνωρισμένους θεσμούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v