Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Τη συνεργασία με τη Vodafone Hellas ενέκρινε η ΓΣ

Την λήψη αδείας κολεγίου από το Υπουργείο Παιδείας με το διακριτικό τίτλο Epsilon College και τη συνεργασία με τη Vodafone Ελλάδος που αφορά στην ανάπτυξη των εφαρμογών Epsilon Net Books Management by Vodafone, αποφάσισε η εταιρεία.

Epsilon Net: Τη συνεργασία με τη Vodafone Hellas ενέκρινε η ΓΣ

Η Epsilon Net ανακοίνωσε ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 πμ, στα γραφεία της εταιρείας, παρέστησαν αυτοπροσώπως ή δι' αντιπροσώπου μέτοχοι εκπροσωπούντες 4.896.331 μετοχές σε σύνολο 5.587.720 μετοχών, ήτοι ποσοστό 87,63% επί του μετοχικού κεφαλαίου.

Επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Εγκρίθηκαν αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου που αφορούν σημαντικά γεγονότα σχετιζόμενα με την ανάπτυξη της εταιρείας. Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν αποφάσεις που αφορούν:

α) Την λήψη αδείας κολεγίου από το Υπουργείο Παιδείας με το διακριτικό τίτλο Epsilon College.

β) Την μεταβίβαση των εταιρικών μεριδίων στο ΚΟΛΛΕΓΙΟ CITY U ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ Ε.Π.Ε.» και την απόκτηση μετοχών της θυγατρικής εταιρείας “EPSILON ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”

γ) Τη συνεργασία μεταξύ της Vodafone Ελλάδος και της Epsilon Net που αφορά στην ανάπτυξη των εφαρμογών Epsilon Net Books Management by Vodafone

δ) Την εκμίσθωση νέων γραφείων της εταιρείας στην Αθήνα επί της οδού Λεωφόρος Συγγρού 350.

2. Στα πλαίσια ενός ευρύτερου αναπτυξιακού πλάνου που αφορά την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας, εξουσιοδότησε το Διοικητικό Συμβούλιο να ενεργεί πράξεις προετοιμασίας για νέες συνεργασίες και συμμετοχές σε άλλες εταιρείες προς όφελος του ομίλου και των μετόχων αυτής και ταυτόχρονα ενέκρινε τις μέχρι τώρα ενέργειες του ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v