Δημοπρατεί 48 ακίνητα η Τράπεζα Πειραιώς

Σε νέες ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων προχωρά η τράπεζα. Οι τιμές εκκίνησης κυμαίνονται από €13.000 έως €500.000 ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς. Ανοικτή προς όλους η δημοπρασία. Η διαδικασία για τη συμμετοχή. Τα οφέλη για την Τράπεζα Πειραιώς.

Δημοπρατεί 48 ακίνητα η Τράπεζα Πειραιώς

Στην τρίτη ηλεκτρονική δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά η Τράπεζα Πειραιώς. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2017 μέσω του properties4sale.gr, του ειδικού διαδικτυακού της ιστότοπου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Μέσω της νέας δημοπρασίας θα διατεθούν 48 ακίνητα από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, θα διατεθούν διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές περιοχές, νησιά κ.ά. Τα ακίνητα, με το πλήρες ενημερωτικό υλικό που τα συνοδεύει, είναι ήδη αναρτημένα στο properties4sale.gr.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €13.000 έως €500.000 ενώ υπάρχει και δυνατότητα άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα υπάρχει δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν μια καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία έχει αποδειχθεί πως συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και στη σταθεροποίηση των τιμών, στη διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Για την Τράπεζα, η διαδικασία αυτή μπορεί να απελευθερώνει ρευστότητα που θα διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου υποστηρίζει την επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.

Μέσω του properties4sale.gr της Τράπεζας Πειραιώς, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές και επενδυτές έχουν πρόσβαση σε πλήρες πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα ιδιόκτητα ακίνητα που προωθούνται προς πώληση και μπορούν να αναζητήσουν εύκολα κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους με βάση τις επιλογές και τις προτιμήσεις τους.

Η δημοπρασία είναι ανοικτή προς όλους και η διαδικασία απλή για τους ενδιαφερόμενους:

Αναζήτηση στο site properties4sale.gr ακινήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες τους με πρόσβαση στο πληροφοριακό υλικό που παρέχεται (φωτογραφίες, κάτοψη, βεβαίωση μηχανικού, άδεια οικοδομής κ.ά.).

Εγγραφή στο properties4sale.gr για περαιτέρω πληροφόρηση σχετικά με τις «ανοικτές ημέρες» επίσκεψης του ακινήτου, την επικοινωνία με την ομάδα διαχείρισης του site και τη συμμετοχή στη δημοπρασία.

Αγορά ακινήτου στην τιμή «Άμεσης Αγοράς» που αναγράφεται στο site ή συμμετοχή στη δημοπρασία στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2017.

• Η online δημοπρασία θα πραγματοποιείται στη σελίδα του κάθε ακινήτου στο properties4sale.gr.

• Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αιτηθούν τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία του ακινήτου που τους ενδιαφέρει.

• Η πρώτη προσφορά στη δημοπρασία θα πρέπει να ξεπερνά την «Τιμή εκκίνησης» και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των προσφορών και να υποβάλλουν τις δικές τους αντι-προσφορές έως τη λήξη της δημοπρασίας.

• Η λήξη της δημοπρασίας ενδέχεται να παραταθεί για τα ακίνητα για τα οποία θα ληφθούν προσφορές τα τελευταία λεπτά, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους ενδιαφερόμενους να ανταποκριθούν.

Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site. Η επόμενη δημοπρασία προγραμματίζεται για το πρώτο τρίμηνο του 2018, τονίζει η Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v