Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο διευθύνων σύμβουλος της DUR ομιλητής στο 20ο Forum Ανάπτυξης 2017

Ο Θεόδωρος Δούρος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των οικογενειακών επιχειρήσεων, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Ο διευθύνων σύμβουλος της DUR ομιλητής στο 20ο Forum Ανάπτυξης 2017

Ο κ. Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της DUR, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Οικογενειακές επιχειρήσεις» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του 20ου Forum Ανάπτυξης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Θεόδωρος Δούρος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα των οικογενειακών επιχειρήσεων, καθώς και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ενώ έθιξε το σημαντικό κομμάτι της διαδοχής, τονίζοντας ότι ως διαδικασία εξέλιξης της επιχείρησης, θα πρέπει να είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης διεργασίας ανάμεσα στο παιδί και τον γονέα. Ακόμη, επισήμανε ότι η διατήρηση της χρυσής τομής ανάμεσα στο ρόλο του δημιουργού και στο καθήκον του συνεχιστή, μέσα από προσυμφωνημένα βήματα, είναι αυτή που θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη της.

Απευθυνόμενος στους νέους, ο κ. Θεόδωρος Δούρος τους κάλεσε να ρισκάρουν, να μην διστάσουν να υιοθετήσουν καινοτόμες πρακτικές και αντιλήψεις που να αμφισβητούν τα σύγχρονα πρότυπα και να έρχονται σε ρήξη με το κατεστημένο.

Ο κ. Θεόδωρος Δούρος, προωθώντας την προοδευτική φιλοσοφία της DUR, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που εστιάζει στην ανάπτυξη και το διάλογο, με σκοπό την πρόοδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v