Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ευρωπαϊκή Πίστη «True Leader» για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρίας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη «True Leader» για έβδομη συνεχόμενη χρονιά

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των 8 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον Κλάδο της βάσει του Κύκλου Εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 68 καλύτερες επιχειρήσεις - ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 15.000 εταιριών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρίας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς για 7η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Μία διάκριση που μόλις 8 εταιρίες της Ελληνικής Αγοράς έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v